Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

21.6.06

Primeur: BNN komt met soapstrijd

RTL probeerde jaren geleden een soort kennisquiz over GTST, waarbij deelnemers hulp kregen van de acteurs van de serie. Dat programma was een redelijk succes, maar keerde toch niet terug voor een volgend seizoen. Dat er toch markt zit in een programma met soapacteurs blijkt uit het feit dat BNN een programma heeft besteld waarin de casts van ONM en GTST het tegen elkaar opnemen in competitievorm. Producent is – uiteraard – soapfabrikant Endemol. De productie van het programma start nog deze zomer, dus met een beetje geluk is het programma gelijk vanaf september te zien op Nederland 3.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

TOP IDEE!

5:35 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Klopt niet helemaal wat er wordt gezegd. De GTST Quiz was twee seizoenen lang te zijn tijdens de zomerstop van zowel 1997 als 1998. het jaar later maakte Boszhard ook een programma over soaps met de medewerking van acteurs in 'Monte Carlo presenteert Soaptalent'.

7:27 p.m.

 
Anonymous Lisette said...

ZOOOOO VET =D vandaag waren wij met school op "schoolreis" we ginge survivalle en zage lieke en lauretta van onm en gtst al bezig..wat ze aan het doen waren dat verklap ik maar niet, maar ze waren met een wedstryd bezig.. wie dr won zeg ik ook maar niet.. moet toch spannend blyven hè en mocht dr niet te veel over verklappen MAAAAR IK KOM OOK OP TV !! als publiek wel is waar die hun aan het aanmoedigen is !! HOEE VET !! hgroetjes heeel bly meisje =D

5:06 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home