Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

11.5.06

Nu ook Nederlandse 'Etter'

Britse reality-opvoedprogramma's: je struikelt er in Nederland over. SuperNanny (Eerste Hulp bij Opvoeden), WifeSwap (Jouw Vrouw Mijn Vrouw) en 'Van Etter Tot Engel'. Dan vergeten we nog bijna dat naast de Britse variant ook de Amerikaanse variant uitgezonden wordt. En hebben we dan nog niet genoeg, dan draven niet alleen Nederlandse Nanny's op, maar ook de klonen van onder andere KRO en EO. RTL heeft er nog geen genoeg van, want Endemol produceert nu in opdracht van RTL een Nederlandse reeks van 'Van Etter tot Engel'. In 'Van Etter tot Engel' worden 6 onhandelbare Nederlandse kinderen van rond de 16 naar een heropvoedingskamp gestuurd. Dat kamp bevindt zich in the middle of nowhere in de Verenigde Staten. In dat kamp zullen een paar therapeuten proberen de pubers terug op het goede pad te krijgen. Het betreft vooralsnog een 6-delige reeks. Met opnamens die nog deze zomer starten kunnen we het programma al deze herfst verwachten.
De Britse reeks van 'Van Etter tot Engel' werd in Nederland uitgezonden op RTL 5, dus waarschijnlijk volgt de Nederlandse variant eveneens op deze zender.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

PUNT 1 HET ZIJN 7 AFLEVERINGEN
PUNT 2 HET IS IN KENIA IN AFRIKA
PUNT 3 HET ZIJN 4 JONGENS 3 MEISJES TUSSENN DE 14 EN 17 DE REST ZIE JE 6 NOVEMBER OM HALF 9 OP RTL 5 WEL

9:04 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Beste Anonymous: je corrigeert iets wat geschreven is in mei 2006. Sindsdien kan er veel veranderd zijn, zoals je zelf al aangeeft.

1:51 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home