Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

2.3.06

Update 2 maart '06

- De TROS lijkt elke volkszanger van Nederland aan zich te willen binden met een real life soap. In Shownieuws meldde Imca Marina dat ze in gesprek is met de TROS voor een real life soap. Helemaal zeker is het nog niet, maar men is 'in vergevorderde onderhandeling'. De soap zou de naam 'Viva Marina' moeten gaan heten. Jan Smit heeft al een soap bij de TROS.

- Nada van Nie krijgt een nieuw programma bij SBS 6: 'Hartenjagers'. In dit programma gaan kinderen van alleenstaande ouders op zoek naar een vriend of vriendin voor hun vader of moeder. De eventuele partner moet juist de kinderen zien te overtuigen dat hij of zij de juiste persoon is voor hun ouder. Het programma zou vanaf mei te zien moeten zijn.

Programmaoverzicht SBS 6 2005-2006

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het nieuwe programma van Nada is zo nieuw nog niet. Even googlen op Carlo Strijk en dating en voila. Destijds volgens mij gemaakt door IDtv en nu als ik het wel heb door Eyeworks.;-)

Hartedieven

Zo ongeveer het enige waar op Rtl 5 naar gekeken werd. Dating-programma, waarin kinderen van alleenstaande ouders een ideale kandidaat zoeken voor hun vader of moeder. Het werd gepresenteerd door Carlo Strijk.

9:22 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Beste Nada,
je mag mij altijd bellen voor hints en tips voor je `nieuwe programma`hoor:-)
dikke knuffel en veel succes ermme.oprecht gemeend!
Carlo Strijk!
en ja voor de vorige, ik produceerde dit inderdaad via ID-tv

11:12 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home