Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

28.6.06

Mega-update 2

Net als gisteren vandaag een uitgebreide weergave van verschillende nieuwe programma's die aangekondigd zijn, en nieuwe seizoenen van bestaande programma's.

Nederland 1
- De AVRO heeft een Nederlandse variant besteld op het BBC-programma 'Restauration' waarbij een historisch gebouw op instorten samen met andere gebouwen strijd om een restauratie. Hier zal het programma 'Cultureel Erfgoed' genoemd worden. Inmiddels zijn er bij de BBC twee reeksen van het programma te zien geweest. In Nederland zal de productie per juli starten en duren tot eind december. Endemol, die het programma ook in de UK maakte, zal het programma voor de AVRO gaan produceren.
- zowel Schatjes als Puberruil, de opvoedprogramma's van respectievelijk EO en KRO keren officieel terug in het nieuwe seizoen.

Jetix
- op Jetix keert het uitermate succesvolle 'club van Sinterklaas' terug voor een nieuw seizoen. IdtV zal een nieuw seizoen van 22 afleveringen produceren voor de kinderzender. Opnames vinden plaats van juli t/m oktober. Afgelopen jaar was de dramaserie een van de populairste programma's van de zender. De zender zal het programma in aanloop naar Sinterklaas per november gaan uitzenden.

RTL 4
- Lotto Weekend Miljonairs als terugkerend toegevoegd.
- Dat geldt ook voor De TVmakelaar.

Programmaoverzicht RTL 4 2006-2007

RTL 5
- inkopper, maar Jensen keer officieel terug.

Programmaoverzicht RTL 5 2006-2007

SBS 6
- De Superhuisvrouw keert terug, althans: in Belgie. Daar was de uitzending van de Nederlandse serie Superhuisvrouw dermate succesvol dat ze nu komen met een eigen reeks. Het succes in Belgie maakt de terugkeer in Nederland ook weer waarschijnlijker.

Programmaoverzicht SBS 6

NET 5
- Peking Express keert definitief terug in het nieuwe seizoen. Alhoewel de werving in Nederland nog niet van start is gegaan ('werving start dit najaar'), is die in Belgie vreemd genoeg al wel gestart. In de herfst volgt zoals eerder gemeldt de VIP-versie, in het voorjaar een 'gewone'.
- na een tip van een lezer lijkt het avonturen/trouw programma van NET 5 inderdaad op een Nederlandse bewerking van 'Wit in Vegas'.

Programmaoverzicht NET5 2006-2007

Talpa
- nogal wat geruchten over een nieuwe talkshow voor Talpa. Er zouden verschillende pilots opgenomen zijn. Opties zijn: het duo Prem/Mulder in een half uur durende talkshow, een show met Bridget, en een 'vrouwentalkshow' met onder andere Victoria Koblenko. Dat meldt althans de Volkskrant. De talkshow zal op zijn vroegst starten in oktober.

Programmaoverzicht Talpa 2006-2007

1 Comments:

Anonymous plurkje.appelboom said...

ja ik ben blij met de leuke vervolgserie Lotte...
dat is eigenlijk het enige waar ik naar kijk bij talpa
postcode-loterij is geen leuk spel meer tegenwoordig
en teveel reclame die ook nog eens te lang duurt

2:03 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home