Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

6.10.05

Serie Don Johnson gecancelled

Na drie uitzendingen is de tweede stekker uit de muur van de Amerikaanse Networks getrokken. De serie 'Just Legal' met daarin Don Johnson is gecancelled. In de serie lossen Don Johnson en rookie Jay Baruchel zaken op van de onjuist veroordeelden, maar dit kon maar weinig mensen interesseren. Just Legal stond na 7th Heaven geprogrammeerd, maar trok daar slechts 50% van het publiek wat Everwood vorig jaar nog op dat timeslot trok. De serie Just Legal komt uit de extreem succesvolle koker van Jerry Bruckheimer. Hij is verantwoordelijk voor de 3 series van CSI, Cold Case en Without a Trace. Bruckheimer heeft dit jaar maar liefst 4 nieuwe series op het programma staan. 'E-ring', die een matige start maakte op NBC, en het net gestartte 'Close to home' van CBS.

De andere serie die geschrapt is, is 'Head Cases' van FOX. Daarnaast hebben nog een paar series een dubieuze status: Inconceivable (NBC), over de belevenissen op een vruchtbaarheidskliniek loopt alles behalve goed, 'Sex, Love and Secrets', een prime time soapserie (ala Melrose Place) met daarin Denise Richards in de hoofdrol kan ook vrijwel zeker de koffers pakken.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

en ondertussen is inconceivable dus ook gecanceld door nbc, omdat een herhaling van l&o: criminal intent op het zelfde tijdstap ineenkeer 2 miljoen kijkers meer haalde.

10:25 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home