Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

19.7.05

NET5 komt met nieuwe dramaserie.

NET5 komt vooral met het oude vertrouwde NET5 product, aangevuld met het nieuwe Terra Incognita en de Amerikaanse serie Greys Anatomy.
NET5 draait al een aantal jaren goed met de dinsdagavond (vrouwenavond), de donderdag (blockbusteravond) en de zondagavond (Terra Incognita en Het Blok). Die strategie blijft vooralsnog ongewijzigd. Nieuw is wel dat Gilmore Girls en Desperate Housewives tegelijkertijd op de dinsdagavond te zien zullen zijn. De donderdag blijft de filmavond. Zondag blijft voor het Nederlandse product, maar in plaats van Expeditie Robinson zien we daar nu dus het nieuwe Terra Incognita. In Terra Incognita moeten een aantal deelnemers kennis maken met een oude cultuur. Opnamens hebben plaatsgenomen op een eilandengroep in Azie. In dat opzicht lijkt het programma dan ook op de voorganger Expeditie Robinson. Het programma kent daarentegen voldoende kenmerken om het een eigen identiteit mee te geven en het niet te veel doen lijken op een cloon. Art Rooijakkers gaat het programma presenteren en lijkt daarmee definitief door de zender gezien te worden als de opvolger van Hasselbach, die vertrokken is naar Talpa.
Het interessantste wat NET5 kon melden was echter dat de zender weer gaat komen met een nieuwe dramaserie (Vooralsnog getiteld ‘Evelien’). De serie zal gebaseerd worden op columns geschreven door Martin Bril voor Vrij Nederland. Hoofdrolspelers zijn Peter Blok (Pleidooi, Oud Geld) en Kim van Kooten in de vrouwelijke hoofdrol. We moeten alleen nog wachten tot maart voordat we de serie ook in Nederland kunnen zien.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat dan wel weer ok is dat één stel het niet eens haalt tot de zesde aflevering van het blok....

5:34 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home