Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

14.7.05

Dinsdag: TVT bij SBS



Komende dinsdag is het dan zo ver: SBS kondigt dan haar nieuwe programmering aan voor 2005-2006. Dat zal zeker spannender zijn dan vorig jaar, toen er eigenlijk maar weinig nieuws uit voort kwam. Veel programmainvesteringen bedoeld voor seizoen 2004-2005 zijn toen uiteindelijk vooruitgeschoven naar het komend seizoen om sterker te staan tegenover Talpa. Bovendien zal komende dinsdag ook de nieuwe huisstijl van elke SBS zender getoond worden. Een huisstijl die - en dan drukken we ons in het geval van SBS6 maar zachtjes uit- wel aan een opfrisser toe was (8 jaar oud!).

Kortom: we kunnen veel nieuws verwachten. TVT zal daar bij zijn om een zo actueel en 'eigen' mogelijke berichtgeving te genereren met betrekking tot de nieuwe programmering. Persberichten lezen kan altijd nog, toch?

Tot die tijd kunnen we de programmaoverzichten van NET5, SBS6 en Veronica van TVT aanraden. Daar vind je een actueel overzicht van wat er al bekend is van het komend seizoen.

Overigens werd vandaag 'bekend' dat Talpa een dag later van start gaat, op zaterdag 13 augustus. Nieuws? Niet bepaald, TVtoekomst meldde al op 2 juli dat de start een dag later zou plaatsvinden.