Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

5.7.05

RTL5 gaat kijker seksles geven

Een paar jaar geleden kondigden de commerciele zenders nog aan te zullen gaan stoppen met erotiek. Men had het niet meer nodig, en het was bovendien slecht voor het imago van de commerciele branche. Inmiddels druppelen de erotische formules langzaam de huiskamer weer binnen. Veronica nog altijd een half uurtje erotiek uit op de vrijdagavond, en op het huidige (en toekomstige) RTL5 is nog steeds een vrijdagavondsoftporno te bewonderen. Ook BNN stuurt jongeren op seksles (zie BNN stuurt jongeren op sekscursus).
Het succes van het Engelse format 'Beter in Bed' op Yorin (elke aflevering ruim 600.000 kijkers) heeft RTL echter aan het denken gezet. Men komt daarom nu met een Nederlandse versie van het programma. 'Professionele (s)experts brengen de passie terug tussen de Hollandse lakens', aldus RTL. In het programma krijgen kandidaten adviezen van twee seksspecialisten ('eerst seks, daarna pas tv') die vervolgens via de video meekijken of de kandidaten zich houden aan de adviezen. Feitelijk een soort SuperNanny (Eerste Hulp Bij Opvoeden) op seksgebied.
Datzelfde RTL zoekt voor het vernieuwde RTL5 ook nog kandidaten voor een nieuw datingprogramma getiteld 'Yes thats life'. Een programma dat wordt opgenomen met 'sexy single kandidaten' in Mexico. Kandidaten maken kans om de liefde van hun leven tegen te komen, maar ook op geld. Opnamens starten in de eerste week van Augustus.

Alle aangekondigde programma's voor het vernieuwde RTL5 vind je in ons programmaoverzicht RTL5 2005-2006.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

En dan een foto uit Desperate Housewives erbij? Die hebben geen seksles nodig, maar een cursus versieren :)

1:42 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home