Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

26.6.05

Het Blok weer in Amsterdam

Het Blok, een van de succesvolle programma's van NET5, komt terug. Al snel na de laatste aflevering van het eerste seizoen bleek dat NET5 het programma wilde terugbrengen in het nieuwe seizoen. Er werd gespeculeerd dat NET5 de serie in het tweede seizoen het liefst in een andere stad wilde laten plaatsvinden dan Amsterdam. Nu blijkt echter dat ook dit jaar weer is gekozen voor Amsterdam. Opnames zijn al bezig. NET5 zal het nieuwe seizoen al de eerste week van september op televisie brengen. (Shownieuws/TVT)

Programmaoverzicht NET5 2005-2006

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

is er al bekend wie het gaat presenteren? of is het weer Eric?? zou wel leuk zijn..:)

1:04 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Dat is idd hoogstwaarschijnlijk Eric weer

12:34 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hiep hiep hoera, Het Blok zit bij mij in de buurt. Niks dan ellende en overlast heb je ervan.
Brouwersgracht, ter hoogte van nr 157 zitten ze. Bewaker voor de deur en regelmatig de hele gracht afgezet. Wat een feest!

10:18 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

De buurtbewoners krijgen gewoon het advies van de producenten om telkens de politie maar te bellen als iets ze niet bevalt! Ze weten ook dat de politie er niet eens meer hun bureau voor uit zal komen, dus sta je als bewoner weer met de rug tegen de muur. Schande, dit soort programma's. Sponsors: dank je wel! (Postbank). Alles voor de kijkcijfers!

10:22 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

verzoek om handhaving indienen. hoogstwaarschijnlijk wordt er nu al illegaal in gewoond, terwijl het nog geen aparte wooneenheden zijn

12:34 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home