Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

3.9.04

Premiere Weeks in Amerika

Deze week begonnen in Amerika de eerste nieuwe programma's van de herfst. Het is nog niet de officiele start van het herfstseizoen, want dat is de week na de Emmy Awards (derde week van september en daarna). Zender NBC wilde echter profiteren van de kijkcijfers die het behaalde tijdens de Olympische Spelen en wil deze behouden tot na de spelen. De zender heeft derhalve haar premieres vervroegd en haar promotiecampagne tijdens de Olympische Spelen voor haar nieuwe programma's verhevigd.

Hieronder zullen we de links verzamelen naar de belangrijkste Season Preview secties van grote entertainment sites. Let vooral op de 'Best & Worst' vergelijkingen van de critici, wat de ene criticus bestempeld als fantastisch, wordt door de andere compleet de grond in geschreven.

Aangezien een groot deel van het materiaal uiteindelijk ook op de Nederlandse TV te zien zal zijn is het nemen van een kijkje zeker aantrekkelijk. Van één serie weten we al dat die te zien zal zijn in Nederland: de critics-favorite 'Desperate Housewives'. Deze serie zal in Nederland Sex and the City gaan opvolgen.

Zap2it.com

USA Today