Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

2.9.04

Kort projectnieuws

- Oog in Oog, het programma van Astrid Joosten, keert niet terug. Eerder berichtten we al over het feit dat de VARA nog niet wist of het programma terug zou keren, maar nu is de knoop dan eindelijk doorgehakt.

- Begin 2005 zal de Nederlandse variant van het in Groot Britannie immens populaire programma 'Twins' in Nederland worden uitgezonden. Het programma zoekt naar de meest op elkaar lijkende tweeling. In Nederland zal Caroline Tensen het programma presenteren. Begin 2005 te zien op de zaterdag van Nederland 2.

- Uit een interview in het AD met Irene Moors blijkt dat ze vanaf zaterdag 6 November het programma 'Waar Een Wil Is' zal gaan presenteren. 'Hierin zal Moors mensen helpen die problemen hebben en er niet meer zelf uit komen, bijvoorbeeld bij een voortslepende ruzie' (Medialog)

- PDL's Angels is de werktitel van de nieuwe show van Paul de Leeuw. Het programma zal níet op de zaterdagavond te zien zijn.

- Het project 'Sterrenslag in de Sneeuw' (BNN) is inmiddels bevestigd door de producent 625 Producties. Opnames vinden nog deze winter plaats. Uitzending vermoedelijk per februari.