Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

2.3.05

Gotcha! - Georgina’s gesponsorde partijtje

In het bomvolle Shape All In café in Amsterdam-West werd gisteravond het nieuwe verborgen camera programma van Veronica geïntroduceerd, Gotcha!. Een handjevol BN-ers was komen opdraven, waaronder een aantal slachtoffers van het programma en coryfeeën als Marijke Helwegen en Gerard Joling. Als stralend middelpunt zou je daar Georgina Verbaan verwachten, maar Georgina gedraagt zich als een middelbaar schoolmeisje op een partijtje en blijkt ook bijzonder weinig aan het eigenlijke programma te hebben bijgedragen. Het is Flavio Pasquino van de productie die het woord doet en tussen neus en lippen door lijkt Gotcha! eigenlijk zijn programma te zijn. Nostalgisch vertelt Pasquino dat hij als klein jongetje al mensen in de maling nam… is dit realiteit of een poging om het schaamteloos van Punk’d gejatte format te legitimeren?

Tijdens het feestje werden drie previews van het programma vertoond. Eén waarin zangeres Do wordt geconfronteerd met een valszingende fan, de volgende waarin ‘topatleet' Inge de Bruin door marsmannetjes wordt geplaagd en als derde de pilot (zie eerdere post) waarin voormalig Sixpacker Chris ontvoerd wordt en Tygo Gernandt nog aanwezig is als presentator. Echt denderend is het niet te noemen. Maar vermakelijk zijn de previews wel: Do’s gezichtsexpressie, als ze doorheeft dat ze is genept, is om in te lijsten. En het gedrag van Inge de Bruin, die meerdere malen roept dat ze eraan gaat, is vrij hilarisch.

Oh, en Georgina? We mogen hopen dat ze in de rest van de afleveringen wat meer prominent aanwezig is. In het getoonde materiaal is haar rol vrij beperkt, ze levert vanuit een studio wat flauwe opmerkingen op de situaties.

Terug naar het feestje, dat tot de champagneglazen aan toe gesponsord werd door een bepaalde fabrikant van keukenapparatuur. Lekkere champie en smakelijke cocktails, dat wel. Maar zoals het waarschijnlijk menig feestje met BN-ers betaamt veel uiterlijk vertoon en vooral géén gezelligheid.

Desalniettemin is het fijn om te zien hoe onze sterren in de maling worden genomen en we hopen dan ook stiekem dat Marijke Helwegen er niet aan is ontkomen.

Gotcha!, morgen om 20:30 op Veronica.

Hier het volledige programmaoverzicht van Veronica.

8 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Je hebt gelijk! Georgina is alles bij elkaar nog geen minuut in beeld, en wat ze zegt is erg vlouw.

De grap in de 1e uitzending wat ook niet echt super... en duurde te lang. JAMMER!

8:14 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Je hebt gelijk! Georgina is alles bij elkaar nog geen minuut in beeld, en wat ze zegt is erg vlouw.

De grap in de 1e uitzending wat ook niet echt super... en duurde te lang. JAMMER!

8:14 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Dit was zo ontzettend nep. Ik heb gisteren gekeken en heb me verbaast over zoveel nepheid! Een blinde kon zien dat zowel Jorinde Moll, als Rebecca Loos, al na een minuut doorhadden dat ze in een verborgen camera-show zaten; als ze het überhaupt vanaf het begin al niet wisten!!

De situaties waren zo over de top en de figuranten acteerden zo slecht, dat het onmogelijk een verrassing voor de dames kon zijn dat Gotcha erachter zat.

De ontzettende nep-verbazing en nep-ontzetting van beide dames nadat 'duidelijk' werd dat Georgina erachter zat, is het bewijs: DIT IS NEP!!

SBS Productions en Veronica, ga jullie schamen!!!

En dan heb ik het nog niet eens over de wanpresentatie van Georgina... Sjongejonge, wat kan ik hier slecht tegen!!

Heeft iemand het ook gezien??

8:42 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ach - ook hier is TVS bezig het programma zwart te maken met exact dezelfde post als op alle andere logs. Je zou bijna denken dat het persoonlijk is voor TVS (?).

Vond het best aardig hoewel ik meer verwacht van afl. 2 gezien de preview op het einde. Snap niet waarom ze met Jorinde zijn begonnen.

4:11 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik vind het een erg leuk programma en met die nepheid weet ik het zo net niet.

9:22 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Je hebt gelijk, het is inderdaad een leuk programma. En ik vind het een beetje flauw hoe jullie reageren. Als je het zo erg vind, kijk dan ergens anders. Er zijn genoeg andere programma's!

9:24 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Okee Flavio blinkt dus niet in alles uit. Blijkt wel uit programma uit Kartalkaya

12:15 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Als oude jeugdvriend van Flavio kan ik bevestigen dat hij iemand was die altijd in was voor een grap en daar meer dan eens heel ver mee ging. Politie, directieleden van de middelbare school, ouders van klasgenoten. Iedereen was slachtoffer van zijn grappen.

2:58 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home