Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

8.6.04

NET5 seizoen 2004-2005

Hieronder vind je een overzicht van de bestaande en nieuwe programma's van NET5. Een voorlopig overzicht van de programmering van dag tot dag vind je hier

Van een aantal programma's (Het Blok, SamenWonen, etc) is al een bestelling voor het seizoen 2005-2006 gedaan. Die series vindt je hier.


NIEUW

De Wet volgens Milo (dramaserie)
Kurt Rogiers (hier voornamelijk bekend uit Costa, de Film en serie) speelt de hoofdrol als vlotte advocaat in deze advocatenserie die zich afspeelt in Belgie. De Wet volgens Milo is een coproductie met VTM (Belgie). Aanvankelijk is de serie te zien geweest op woensdagen op NET5 (per 1 september) maar na tegenvallende kijkcijfers (deels te wijten aan een gebrekkige promotie) is het programma van de buis gehaald. Zie ook hier. De serie is nu uitgesteld tot de zomer van 2005.
Start: zomer 2005
Tijdstip: onbekend
Meer details in NET5 start drama-co-productie met VTM


BESTAAND

Born2Cook
Eerder dachten we nog dat NET5 het opgegeven had met het kookprogramma Born2Cook, maar nu blijkt dat het programma zowaar een dagelijks programma op NET5 wordt. Elke dag om 18:00 kookt kok Raymond Beuk een 'recept van de dag'.
Start: tweede week september, 18:00
Meer informatie in deze post

Meiden van de Wit S3
Afgelopen seizoen iets minder succesvol dan het eerste seizoen, maar inmiddels ook aangekocht door de VRT die het met redelijk succes uitzond. Die twee zaken verzekerden een derde seizoen. Zou aanvankelijk starten op 4 oktober, maar door het succes van de laatste tijd van NET5 heeft de zender besloten dat men de serie nu niet nodig had om haar kijkcijferdoelstelling te halen. De serie is nu verschoven naar 2005
Start: 6 maart 2005, 20:30

Peking Express S2
Na het redelijke succes (vergelijkbare kijkcijfers als het eerste seizoen van Expeditie Robinson) en een hoog water-cooler gehalte wordt nu geworven voor een tweede seizoen. Het aantal afleveringen (12) blijft hetzelfde, de route anders.
Start: 6 maart 2005
Tijdstip: zondag 20:30

SamenWonen S2
Het programma waarin 2 personen met een totaal verschillende meubelsmaak gaan samenwonen. Een stylist verbouwt het huis waar het stel gaat wonen zodat beide deelnemers blij zijn. Of niet.
Start: zondagen 6 maart 20:00

Streekziekenhuis, het Vervolg
Dit is een vervolgreeks op de eerder uitgezonden reeks 'het Streekziekenhuis'. In zes afleveringen worden mensen uit eerdere afleveringen opnieuw bezocht.
Start: later dit jaar

Trauma NL (docu-serie)
In de traditie van eerdere series over het handelen in ziekenhuizen van NET5 (Het Streekziekenhuis, Emma Kinderziekenhuis, etc) volgt nu een tiendelige reeks waarbij arts-assistenten van het Academisch Ziekenhuis Groningen worden gevolgd tijdens hun werk. De serie wordt in samenwerking met TV Noord geproduceerd.
Start: najaar 2005


STATUS ONDUIDELIJK

Make Me Beautiful S3
De Nederlandse versie van Exteme Makeover was succesvoller dan de Amerikaanse versie die op hetzelfde moment werd uitgezonden op Yorin. Maar het tweede seizoen scoorde lang niet zo goed. Een derde seizoen is niet waarschijnlijk.

Emma Kinderziekenhuis
Een nieuwe reeks die net als nu waarschijnlijk per maart weer uitgezonden wordt.
Dag/tijd: onbekend, maar de reeks is nu altijd op woensdag of maandag uitgezonden

Jamie´s Kitchen Amsterdam voorheen Fifteen
De Nederlandse versie van het programma waarin twee topkoks in opdracht van Jamie Oliver een aantal kansloze jongeren opleidt om een toprestaurant te runnen in Amsterdam. Liep aardig. Tweede seizoen onwaarschijnlijk.
was te zien vanaf: woensdag 10 november 22:00


GECANCELLED
5 op de Koffie Voorheen: Untitled Viola Holt Project
Villa Rubens


REEKS VOORBIJ

Grenzen van Genot (documentaire)
Van de maker van 'de Meiden van de Keileweg' komt een nieuwe documentairere eks. Filmmaker Roy Dames gaat op zoek naar mensen waarvan het leven helemaal in het teken staat van seksualiteit.
start: donderdag 2 september 22:15.