Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

12.11.04

SamenWonen heeft nu al seizoensbestelling voor 2005-2006

Het gebeurt niet vaak dat we uit oproepjes voor kandidaten zoveel kunnen opmaken als deze keer. Dat SamenWonen waarschijnlijk weer een nieuw seizoen zou krijgen in het voorjaar was niet onverwacht (maar nu bevestigd), gezien de kijkcijfers. Sinds het programma voor Expeditie Robinson geprogrammeerd staat trekt het programma altijd meer dan 500.000 kijkers. Het programma is nu bovendien ook op het Belgische VijfTV te zien (eveneens een SBS-zender).
Uit de volgende oproep van NET5 kan niet anders geconcludeerd worden dan dat het programma al voor het seizoen 2005-2006 besteld is, of dat men op zijn minst hier goed over na aan het denken is: 'Wij zoeken geen kandidaten meer voor de afleveringen van SamenWonen in het voorjaar. Gaan jullie echter in augustus, september of oktober samenwonen en hebben jullie hevige discussies over jullie interieur, geef je dan op voor SamenWonen.'
Dat betekent dat SamenWonen naast Expeditie Robinson en een waarschijnlijke tweede editie van het Blok het najaar van NET5 weer gaat vullen.